A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

 

 

 

COMUNICAT PISCINA COBERTA DE SUECA

La situació generada per l’evolució de la a pandèmia de la COVID-19 en la població de Sueca  ha motivat entre altres mesures el tancament de la piscina municipal coberta “Vicent Vera” en Sueca a partir del dia 15 de Gener de 2021 fins el 31 de Gener inicialment, tot i que aquest termini podrà ser ampliat atenent a la situació sanitària

Per aquest motiu s’informa als usuaris que va a procedir-se a la devolució de la part proporcionals de les mensualitats pel serveis que no van a prestar-se, i no es cobrarà cap import en tant no es puga obrir de nou la instal·lació.

Així mateix, s’informa que aquells usuaris que desitgen causar  baixa han de seguir el procediment habitual.

Continuarem atenent als usuaris mitjançant el servei telefònic al 96.171.00.71 i via correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Lamentem les molèsties, continuarem informant.

                                                                                              Sueca, 14 de Gener de 2021

ADAPTACIÓ DE L’HORARI DE LA PISCINA MUNICIPAL

En aplicació de les noves mesures extraordinàries establides en la normativa autonòmica per la COVID-19 i fins el 31 de Gener de 2021, la piscina municipal coberta de Sueca tancarà les seues instal·lacions a les 21,30 h. de dilluns a divendres.

Per aquest motiu a les 21,15 h. finalitzaran les classes dirigides aixina com la resta d’activitats que realitzen els usuaris (piscines, gimnàs, sala de peses i sala de cardio) a efectes del compliment del toc de queda.

Disculpen les molèsties

No es pot fer ús dels vestuaris i dutxes de la instal·lació fins a nova ordre.

PISCINA MUNICIPAL INFORMA

Que en aplicació de les noves mesures extraordinàries establides en la Resolució de 6 de Novembre de 2020 de la Conselleria de Sanitat i Salut, a partir del dissabte 7 de Novembre de 2020 queda clausurat l’ús dels vestuaris i dutxes de la instal·lació, que estaran tancats fins nova ordre.

A partir d’Octubre reprenem les activitats de la piscina coberta adaptant-nos a les circumstàncies que ha generat la COVID-19.

PISCINA COBERTA DE SUECA INFORMA

A partir d’Octubre reprenem les activitats de la piscina coberta adaptant-nos a les circumstàncies que ha generat la COVID-19.

Tornen els cursets de natació per a totes les edats i grups, les diferents classes dirigides en els nostres monitors, més la natació lliure i les sales de musculació i cardio, sempre amb reserva prèvia i aforament limitat en compliment de les recomanacions sanitàries i de contenció. El servei de jacuzzi, bany turc i sauna continua clausurat fins nova ordre.

La metodologia per a fer les reserves es realitzarà per la web:

https: //piscinamunicipalsueca.deporsite.net/ amb el corresponent usuari (DNI amb lletra) i contrasenya (pisc i els 4 últims números del DNI) . En Recepció hi ha a disposició dels usuaris un ordinador habilitat per a fer les reserves.

                                                                                                                              Sueca, 23 de Setembre de 2020