A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

 

 

 

A partir d’Octubre reprenem les activitats de la piscina coberta adaptant-nos a les circumstàncies que ha generat la COVID-19.

PISCINA COBERTA DE SUECA INFORMA

A partir d’Octubre reprenem les activitats de la piscina coberta adaptant-nos a les circumstàncies que ha generat la COVID-19.

Tornen els cursets de natació per a totes les edats i grups, les diferents classes dirigides en els nostres monitors, més la natació lliure i les sales de musculació i cardio, sempre amb reserva prèvia i aforament limitat en compliment de les recomanacions sanitàries i de contenció. El servei de jacuzzi, bany turc i sauna continua clausurat fins nova ordre.

La metodologia per a fer les reserves es realitzarà per la web:

https: //piscinamunicipalsueca.deporsite.net/ amb el corresponent usuari (DNI amb lletra) i contrasenya (pisc i els 4 últims números del DNI) . En Recepció hi ha a disposició dels usuaris un ordinador habilitat per a fer les reserves.

                                                                                                                              Sueca, 23 de Setembre de 2020

COMUNICAT PISCINA COBERTA DE SUECA

La situació generada per la pandèmia de la COVID-19 ha motivat la paralització de les activitats i serveis que ofereix la piscina municipal coberta “Vicent Vera” en Sueca.

Sempre i quan les circumstàncies ho facen possible es reaperturarà la instal·lació el dilluns 14 de Setembre, amb l’entrada gratuïta durant la resta del mes de setembre per als abonats en actiu com a mesura de compensació pel tancament en el mes de març amb la declaració de l’Estat d’alarma.

Continuar llegint