A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

 

 

 

STEP

Aquest esport consisteix en realitzar un treball físic complet seguint una seqüència d'exercicis que tenen com a base principal les pujades i les baixades d'una plataforma rectangular elevada. De fet, el nom d'aquest esport, "Step", significa "escaló" i il·lustra perfectament la forma de treball d'aquesta modalitat. 

Considerat l'únic esport que permet realitzar un treball cardiovascular i muscular alhora, la pràctica d'Steps proporciona una millora considerable de la resistència aeròbica, la força física i la flexibilitat corporal. La seua part coreografiada millora la coordinació i la capacitat de reacció de l'alumne, treballant també a nivell mental, estimulant la memòria i la concentració. 

A mesura que es practica, l'alumne pot veure com es desenvolupen la seua agilitat i força físiques independentment de l'edat i de les seues possibilitats físiques. Així doncs, practicar Step és un esport accessible per a totes les edats ja que l'alçada de l'step és regulable i la intensitat del treball és flexible i pot adaptar-se a les particularitats de cada persona.