A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
  • Instal·lacions

 

 

 

Atenció presencial al públic suspesa temporalment.
Seguint les recomanacions sanitàries emeses per Reial decret en l'estat d'alerta, l'atenció presencial en la piscina municipal continua suspesa.

Es mantindrà, no obstant això, l'atenció als interessats a través de les vies telefòniques i telemàtiques que s'especifiquen a continuació:
➡️ Telèfon  96 171 00 71 ➡️ Email info.piscina@aiguesdesueca.com. Horari d'atenció telefònica: 9:00 a 14:00 de dilluns a divendres.

VENDA DENTRADES 

STEP

Aquest esport consisteix en realitzar un treball físic complet seguint una seqüència d'exercicis que tenen com a base principal les pujades i les baixades d'una plataforma rectangular elevada. De fet, el nom d'aquest esport, "Step", significa "escaló" i il·lustra perfectament la forma de treball d'aquesta modalitat. 

Considerat l'únic esport que permet realitzar un treball cardiovascular i muscular alhora, la pràctica d'Steps proporciona una millora considerable de la resistència aeròbica, la força física i la flexibilitat corporal. La seua part coreografiada millora la coordinació i la capacitat de reacció de l'alumne, treballant també a nivell mental, estimulant la memòria i la concentració. 

A mesura que es practica, l'alumne pot veure com es desenvolupen la seua agilitat i força físiques independentment de l'edat i de les seues possibilitats físiques. Així doncs, practicar Step és un esport accessible per a totes les edats ja que l'alçada de l'step és regulable i la intensitat del treball és flexible i pot adaptar-se a les particularitats de cada persona.