A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
  • Instal·lacions

 

 

 

Atenció presencial al públic suspesa temporalment.
Seguint les recomanacions sanitàries emeses per Reial decret en l'estat d'alerta, l'atenció presencial en la piscina municipal continua suspesa.

Es mantindrà, no obstant això, l'atenció als interessats a través de les vies telefòniques i telemàtiques que s'especifiquen a continuació:
➡️ Telèfon  96 171 00 71 ➡️ Email info.piscina@aiguesdesueca.com. Horari d'atenció telefònica: 9:00 a 14:00 de dilluns a divendres.

VENDA DENTRADES 

SPINNING

L'èxit d'aquest esport rau en el nou enfocament que ofereix de les màquines de gimnàs i en particular de la bicicleta estàtica. La filosofia que es persegueix és aconseguir una feina no només física sinó que també mental guiant a qui el practica a través d'un viatge imaginari. D'aquesta manera, aquest esport trenca completament amb la filosofia de les màquines de gimnàs unint cos i ment en una activitat molt més dinàmica i completa. 

La sessió d'Spinning es realitza en grup i està guiada per un instructor/a que marcarà els canvis d'intensitat i els nivells de resistència al ritme de la música. Tant l'instructor com la música escollida seran claus per a la motivació i el bon desenvolupament d'aquesta activitat. D'aquesta manera s'elimina tota la monotonia de la pedalada en bicicleta estàtica i s'aconsegueix un nivell de concentració i de motivació molt superiors.