A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

 

 

 

Atenció presencial al públic suspesa temporalment.
Seguint les recomanacions sanitàries emeses per Reial decret en l'estat d'alerta, l'atenció presencial en la piscina municipal continua suspesa.

Es mantindrà, no obstant això, l'atenció als interessats a través de les vies telefòniques i telemàtiques que s'especifiquen a continuació:
➡️ Telèfon  96 171 00 71 ➡️ Email info.piscina@aiguesdesueca.com. Horari d'atenció telefònica: 9:00 a 14:00 de dilluns a divendres.

VENDA DENTRADES 

ABDOMINALS

Els ejercicis abdominals són rutines d'activitats físiques que es realitzen amb el objectiu de tonificar els músculs de la zona.

Avanç de la tonificació, es necessari llevar la grasa que cobrix dits músculs, mitjançant ejercicis aeròbics i de una alimentació saludable.

Existixen diferents tipus d'exercicis, d'acord a que músculs es desitje tonificar. D'aquesta forma, poden ejercitar-se els abdominals inferiors, els abdominals oblics i els abdominals superiors.