Camí Vell de Cullera, 3. Sueca (46410) 96 171 11 41 administracio@aiguesdesueca.com

Se suspén tota l’activitat esportiva en el dia de hui per avis d'alerta roja.

Se suspén tota l’activitat esportiva en el dia de hui per avis d'alerta roja, ja que hi ha un altíssim risc de fortes pluges. Si la situació es normalitza, demà es reprendran les activitats habituals. En cas de mantindre s l’alerta continuarà la instal·lació de la piscina tancada.


Disculpen les molèsties

AIGÜA POTABLE

Aigües de Sueca gestiona el servei públic del subministre d’aigua potable en tot el terme municipal de Sueca, incloent El Perelló i El Mareny de Barraquetes, i el subministre en alta a Riola i Polinyà.
La planta d’osmosi situada al pavellò poliesportiu en la Ronda Pais Valencià també es gestionada per esta Entitat. La planta d’osmosi té l’accés pel C/ Lluís Alcanyís i està oberta per a qualsevol ciutadà que vullga utilitzar-la. La planta d’osmosi produix aigua amb una concentració de nitrats i sulfats adequada.
Tanmateix s’encarrega del manteniment de les fonts de la Placeta del Convent i de l’Esculptor Moret, així com de les dutxes situades a les platges.

Contacta'ns

Telèfon d'oficina 96 171 11 41
Telèfon de guardia 645 257 252
Telèfon camió cuba 645 257 253

Horari d'atenció

De Dilluns a Divendres
9:00 a 13:30

Camí vell de Cullera 3
46410, Sueca ( Valencia)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a facilitar la navegació i obtindre informació estadística d'ús dels nostres visitants. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.