Camí Vell de Cullera, 3. Sueca (46410) 96 171 11 41 administracio@aiguesdesueca.com

COMUNICAT PISCINA COBERTA DE SUECA

La situació generada per la pandèmia de la COVID-19 ha motivat la paralització de les activitats i serveis que ofereix la piscina municipal coberta “Vicent Vera” en Sueca.

Sempre i quan les circumstàncies ho facen possible es reaperturarà la instal·lació el dilluns 14 de Setembre, amb l’entrada gratuïta durant la resta del mes de setembre per als abonats en actiu com a mesura de compensació pel tancament en el mes de març amb la declaració de l’Estat d’alarma.

 

Els serveis que s’oferiran durant aquesta quinzena seran la natació lliure i les sales de musculació i cardio, sempre amb reserva prèvia i aforament limitat en compliment de les recomanacions sanitàries i de contenció. El servei de jacuzzi, bany turc i sauna queda clausurat fins nova ordre.

A partir del mes de setembre i abans de la seua re apertura ja s’informarà de la metodologia per a fer les reserves i funcionament de la instal·lació mitjançant servei telefònic 96.171.00.71. i via correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Continuarem informant.

Sueca, 5 d’agost de 2020

AIGÜA POTABLE

Aigües de Sueca gestiona el servei públic del subministre d’aigua potable en tot el terme municipal de Sueca, incloent El Perelló i El Mareny de Barraquetes, i el subministre en alta a Riola i Polinyà.
La planta d’osmosi situada al pavellò poliesportiu en la Ronda Pais Valencià també es gestionada per esta Entitat. La planta d’osmosi té l’accés pel C/ Lluís Alcanyís i està oberta per a qualsevol ciutadà que vullga utilitzar-la. La planta d’osmosi produix aigua amb una concentració de nitrats i sulfats adequada.
Tanmateix s’encarrega del manteniment de les fonts de la Placeta del Convent i de l’Esculptor Moret, així com de les dutxes situades a les platges.

Contacta'ns

Telèfon d'oficina 96 171 11 41
Telèfon de guardia 645 257 252
Telèfon camió cuba 645 257 253

Horari d'atenció

De Dilluns a Divendres
9:00 a 13:30

Camí vell de Cullera 3
46410, Sueca ( Valencia)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a facilitar la navegació i obtindre informació estadística d'ús dels nostres visitants. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.