Camí Vell de Cullera, 3. Sueca (46410) 96 171 11 41 administracio@aiguesdesueca.com

La Piscina Municipal reprèn la seua activitat el pròxim dimats dia 16 de Març

Tornem a partir del dimarts 16 de Març, i reprenem les activitats de la piscina coberta adaptant-nos a les circumstàncies que de la nova normativa. 

Tornen les classes dirigides, la natació lliure i les sales de musculació i cardio, sempre amb reserva prèvia i amb aforament reduït, en compliment de les mesures establides fins el 12 d’Abril en la Resolució de la Conselleria de Salut Universal de 11 de Març de 2021. 

 

 

Amb motiu de l’aforament reduït queden suspesos de moment els cursets de natació, i es reemborsarà als cursillistes la part proporcional corresponent del trimestre. Continua clausurat el servei de jacuzzi, bany turc i sauna fins nova ordre. 

La metodologia per a fer les reserves es realitzarà per la web: 

https: //piscinamunicipalsueca.deporsite.net/ amb el corresponent usuari (DNI amb lletra) i contrasenya (pisc i els 4 últims números del DNI) . En Recepció hi ha a disposició dels usuaris un ordinador i un quiosc habilitats per a fer les reserves. 

Vos esperem a partir del dimarts !!

AIGÜA POTABLE

Aigües de Sueca gestiona el servei públic del subministre d’aigua potable en tot el terme municipal de Sueca, incloent El Perelló i El Mareny de Barraquetes, i el subministre en alta a Riola i Polinyà.
La planta d’osmosi situada al pavellò poliesportiu en la Ronda Pais Valencià també es gestionada per esta Entitat. La planta d’osmosi té l’accés pel C/ Lluís Alcanyís i està oberta per a qualsevol ciutadà que vullga utilitzar-la. La planta d’osmosi produix aigua amb una concentració de nitrats i sulfats adequada.
Tanmateix s’encarrega del manteniment de les fonts de la Placeta del Convent i de l’Esculptor Moret, així com de les dutxes situades a les platges.

Contacta'ns

Telèfon d'oficina 96 171 11 41
Telèfon de guardia 645 257 252
Telèfon camió cuba 645 257 253

Horari d'atenció

De Dilluns a Divendres
9:00 a 13:30

Camí vell de Cullera 3
46410, Sueca ( Valencia)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a facilitar la navegació i obtindre informació estadística d'ús dels nostres visitants. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.